Here is Product Details Sticky Short Info
  • Peak
Peak

Tableta pentru bazin WC Azur marin 2x50g

84.10 Lei/Kg
84.10 Lei/Kg
8,41 Lei
Disponibil de la 23/05

Peak WC Apa azur marin - tablete pentru bazin. Caracteristici: Coloreaza apa in albastru, Curata si igienizeaza chiar si in locurile greu accesibile de sub marginea toaletei (apa vine igienizata inca din bazinul toaletei), Parfumeaza, Previne depunerile de piatra, Igienic de folosit (tableta este ambalata in celofan solubil in apa).

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Puneti tableta in interiorul rezervorului. Produsul este ambalat in celofan solubil in apa si nu este necesara indepartarea acestuia. Cand culoarea apei se estompeaza, adaugati o tableta noua. A nu se lasa la indemana copiilor.
Detalii pastrare produs
A se depozita la loc uscat, bine ventilat.
Volum alcool
0

ID: 48353

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.