• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Solutie igienizare wc rimblock pine 40g

Domestos

65.00 Lei/Kg -
2,60 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Domestos 3 in 1 odorizat pentru toaleta: o combinatie unica de 3 straturi cu 3 functii: Curata locurile unde se gasesc bacterii. Previne depunerile de piatra. Banda cu gel parfumat iti ofera un parfum proaspat. Domestos 3 in 1 odorizant de toaleta are o carcasa cu o forma inovativa, cu un carlig agatator ajustabil, creat special sa se potriveasca perfect vasului de toaleta si astfel sa ajute la eliberarea ingredientelor active din odorizant.

Ingrediente

>30% surfactanti anionici, 5-15% parfum, <5% fosfat, hidrocarburi aromatice, butylphenyl methylpropional, alpha isomethyl ionone, limonene, benzyl alcohol, hexyl cinnamal, linalool.

detalii de utilizare

Instructiuni de utilizare: agatati odorizantul de marginea vasului de toaleta in zona fluxului de apa, ajustand lungimea carligului. Spalati mainile dupa utilizare. Precautii: Iritant pentru piele. Risc de leziuni oculare grave. Daunator pentru organismele acvatice, poate cauza efecte adverse pe termen lung pentru mediul acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. In caz deinghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. Poate provoca reactii alergice.

ID:69592

65.00 Lei/Kg -
2,60 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista