• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Solutie igienizare wc rimblock pine 40g

Domestos

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Domestos 3 in 1 odorizat pentru toaleta: o combinatie unica de 3 straturi cu 3 functii: Curata locurile unde se gasesc bacterii. Previne depunerile de piatra. Banda cu gel parfumat iti ofera un parfum proaspat. Domestos 3 in 1 odorizant de toaleta are o carcasa cu o forma inovativa, cu un carlig agatator ajustabil, creat special sa se potriveasca perfect vasului de toaleta si astfel sa ajute la eliberarea ingredientelor active din odorizant.

Ingrediente

>30% surfactanti anionici, 5-15% parfum, <5% fosfat, hidrocarburi aromatice, butylphenyl methylpropional, alpha isomethyl ionone, limonene, benzyl alcohol, hexyl cinnamal, linalool.

detalii de utilizare

Instructiuni de utilizare: agatati odorizantul de marginea vasului de toaleta in zona fluxului de apa, ajustand lungimea carligului. Spalati mainile dupa utilizare. Precautii: Iritant pentru piele. Risc de leziuni oculare grave. Daunator pentru organismele acvatice, poate cauza efecte adverse pe termen lung pentru mediul acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. In caz deinghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. Poate provoca reactii alergice.

ID:69592

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista