• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Odorizant toaleta floare portocale 45g

Peak

106.00 Lei/Kg -
4,77 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Peak WC Floare de Curatare. Sapun solid pentru toaleta cu insertie de gel parfumat. Inlocuire igienica fara atingerea suportului. Parfum proaspat, puternic, de lunga durata, chiar si fara a trage apa, ce actioneaza ca un odorizant. Curata si igienizeaza. Previne depunerile de piatra. Ambalat in celofan solubil in apa. Produs de calitate germana.

Ingrediente

15-30% surfactanti anionici, 5-15% surfactanti neionici, mai putin de 5% surfactanti amfoterici, sapun, parfumuri. Mai contine: citral, linalool.

detalii de utilizare

Agatati produsul sub marginea interioara a vasului de toaleta astfel incat apa sa curga peste el. Nu inlaturati folia care imbraca produsul, ea se dizolva in contact cu apa. Inlocuiti cu o rezerva Peak WV Floare de Curatare la terminarea produsului. Inlocuire igienica fara atingerea suportului. Precautii: Risc de leziuni oculare grave. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. A se purta masca de protectie a ochilor/ fetei. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta.

detalii pastrare produs

Conditii de depozitare: 10-30 grade C, la loc uscat.

ID:76797

106.00 Lei/Kg -
4,77 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista