Here is Product Details Sticky Short Info
  • Duck

Duck | Odorizant toaleta discuri lime 36ml

281.67 Lei/L
281.67 Lei/L
10,14 Lei

Odorizant toaleta aparat cu gel Duck Fresh Discs Lime, 36ml, 6 discuri. Duck este gama de produse pentru curatarea toaletei fara efort. Duck ofera solutii superioare pentru curatenia de fiecare zi, combinand eficienta in curatare cu mirosurile placute. Toaleta este curatata si parfumata intr-un mod mai simplu si mai igienic, fara a fi nevoie sa va atingeti de o carcasa de plastic plina de microbi. Duck Fresh Discs produs eficient: previne calcarul care adaposteste microbi, parfumeaza incontinuu,, aplicare igienica, curata cu fiecare jet de apa, dureaza pana la 8 saptamani. Produsul se prezinta sub forma de gel concentrat care se aplica direct pe vasul de toaleta. Formula Fresh Discs ofera un scut de protectie activat de apa pe toata suprafata vasului, ajutand la combaterea calcarului.

Informatii despre produs

Ingrediente
>30% non-ionic surfactants. Mai contine: parfum, limonene, citral, geraniol, citronellol.
Detalii de utilizare
Precautii: R52/53 Nociv pentru organismele acvatice, poate provoca efecte nefavorabile pe temen lung asupra mediului acvatic. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S26 La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. S46 In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau medicul. Supravegheati copii mici cand se afla in apropierea vasului de toaleta. Spalati mainile dupa utilizare. Utilizati numai in vasul WC-ului. Tineti departe de animale. Pastrati ambalajul pe durata utilizarii pentru instructiuni. Ca in cazul oricarui produs de curatare, evitati contactul prelungit al produsului cu pielea. Contine d-limonene. Poate provoca reactie alergica.
Volum alcool
0

ID: 65600

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.