Here is Product Details Sticky Short Info
  • Domestos
Domestos

Odorizant pentru toaleta Ocean 53g

205.47 Lei/Kg
205.47 Lei/Kg
10,89 Lei

Noul Power 5 pentru curatenie intensa si prospetime de lunga durata. Coloreaza apa in albastru.

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Agatati odorizantul de marginea vasului de toaleta asigurandu-va ca este in zona fluxului de apa. Stergeti imediat stropii de pe suprafete.
Alergeni
Provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Poate provoca o reactie alergica. A nu se lasa la indemana copiilor.
Volum alcool
0

ID: 57159

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.