• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Odorizant cu efect inaintea folosirii toaleta Lave nder superstar 55ml

Air Wick

456.00 Lei/L -
25,08 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

3 V.I.Poo - bun venit toaletelor fara mirosuri. Nou de la Air Wick. V.I.Poo neutralizeaza mirosurile neplacute din toaleta, inainte ca tu sa ajungi sa le simti, cu ajutorul unei pelicule parfumate. Mirosurile nedorite raman acolo unde trebuie, in toaleta. Poti rasufla usurat! Cand pulverizezi V.I.Poo in toaleta, mirosurile neplacute sunt blocate si lasi in urma un miros placut. Uita de spray-ul odorizant pentru toaleta si ia in calcul V.I.Poo. Uleiurile aromate ce intra in compozitia V.I.Poo sunt produse de Air Wick, nume de incredere cand vine vorba de un miros placut in casa.

Volum alcool: 0%

detalii de utilizare

Cu sprayurile fara aerosoli totul este simplu. Parfumantul V.I.Poo ce neutralizeaza mirosurile din toaleta este la fel de simplu de folosit ca un spray de baie, dar mult mai eficient in prevenirea mirosurilor neplacute din vasul de toaleta. In loc sa astepti pana iti faci treaba, V.I.Poo reprezinta solutia simpla ce previne mirosurile neplacute din baie. Doar pulverizezi deodorantul V.I.Poo in vasul de toaleta, direct pe suprafata apei, inainte de a o folosi (intre 3 si 5 pulverizari, in functiede necesitate).

ID:50847

456.00 Lei/L -
25,08 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista