• Localizare magazine
: In aceasta perioada este posibil sa apara intarzieri la livrari, datorita numarului crescut de cereri. Vrem sa te asiguram ca acesta situatie este tempora si ne concentram sa onoram toate comenzile plasate in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru situatia neplacuta.  

Microspray rezerva Lily of the Valley 10ml

Glade

392.31 Lei/L -
10,20 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Rezerva microspray Glade. Uneori, cand intrati intr-o incapere, ea va pare pur si simplu diferita. Cuvintele nu pot descrie senzatia. Dar simtiti ca acolo e ceva aproape magic. Concepute de case de parfumuri exclusiviste, parfumurile Glade reusesc sa creeze o atmosfera minunata in care va simtiti revitalizati, relaxati si inspirati. Aceasta este magia parfumului. Si cu Glade, magia este in aer. Rezerva microspray contine un parfum concentrat care se raspandeste sub forma unor particule fine inatmosfera. O singura apasare este suficienta pentru a elimina mirosurile neplacute si a parfuma placut aerul.

Volum alcool: 0%

detalii de utilizare

Extrem de imflamabil R 52/53 Nociv pentru organismele acvatice poate provoca efecte nefavorabile pe termen lung asupra mediului acvatic . S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S16 A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei. Fumatul interzis. S23 A nu se inspira aerosolii. S26 La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. S51 A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Atentie folositi numai conform instructiunilor. Container sub presiune, a se proteja de lumina solara si anu se expune la temperaturi care depasesc 50 grade C. A nu se intepa sau arde chiar si dupa folosire.

ID:88528

392.31 Lei/L -
10,20 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista