SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareOdorizanteOdorizant pentru cameraTablete de rezerva absorbant de umiditate, lavanda, 2 buc.
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Ceresit
Ceresit

Tablete de rezerva absorbant de umiditate, lavanda, 2 buc.

40.16 Lei/Kg
40.16 Lei/Kg
36,14 Lei

Mirosul delicat de gradina de lavanda cu uleiuri esentiale pretioase din Franta evoca plimbari prin campuri de lavanda, oferind un sentiment de calm si relaxare. Utilizare optima in combinatie cu absorbantul de umezeala Ceresit AERO 360 pentru o performanta optima si de durata!

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Volum alcool
0

ID: 45661

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.