SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareOdorizanteOdorizant pentru cameraSpray de camera Vetiver din Caraibe si Lemn de Santal 236ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Botanica
Botanica

Spray de camera Vetiver din Caraibe si Lemn de Santal 236ml

94.32 Lei/L
94.32 Lei/L
22,26 Lei

Spray de camera. Non-aerosol. Faurit cu dragoste cu arome exotice din uleiuri esentiale naturale. Ambalaj fabricat cu 99% plastic reciclat. Pulverizator realizat cu 35% plastic reciclat.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Scoateti dopul de siguranta pentru a elibera declansatorul si aruncati dopul. Trageti de cel putin trei ori pentru a porni fluxul de produs in alta directie decat cea a fetei. Pastrati ambalajul in pozitie verticala si trageti ferm declansatorul de fiecare data cand pulverizati. Folositi in zone bine ventilate, numai conform indicatiilor. A nu se lasa la indemana copiilor.
Volum alcool
0

ID: 26771

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.