Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Glade
Glade

Rezerva odorizant sense&spray lacramioare 18ml

909.44 Lei/L
909.44 Lei/L
16,37 Lei

Rezerva pentru odorizant automatic.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, citronellol, geraniol, benzyl salicylate, 2- benzylideneheptanal, 4-(4-hydroxy-4-methylpentyl) cyclohex-3-enecarbaldehyde, d-limonene, 2-(4-tert-butylbenzyl) propionaldehyde, alpha-hexylcinnamaldehyde.
Alergeni
Poate provoca reactie alergica.
detalii pastrare produs
Extrem de inflamabil. Nociv pentru organismele acvatice, poate provoca efecte nefavorabile pe termen lung asupra mediului acvatic. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S16 A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei - fumatul interzis. S23 A nu inspira aerosoli. S26 La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. S51 A se utiliza doar in spatii bine ventilate. Atentie: folositi numai conform instructiunilor. Container sub presiune. A se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50 grade C. A nu se intepa sau arde, chiar si dupa folosire. Nu pulverizati pe, sau in apropierea unei flacari, sau pe suprafata unui material incandescent. Persoanele sensibille la substantele odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena.
Volum alcool
0

ID: 45026