• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Rezerva odorizant sense&spray Relaxing zen 18ml

Glade

879.44 Lei/L -
15,83 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Rezerva odorizant Glade Sense & Spray Relaxing Zen, 18 ml. Uneori, cand intrati intr-o incapere, ea va pare pur si simplu diferita. Cuvintele nu pot descrie senzatia. Dar simtiti ca acolo e ceva aproape magic. Concepute de case de parfumuri exclusiviste, parfumurile Glade reusesc sa creeze o atmosfera minunata in care va simtiti revitalizati, relaxati si inspirati. Aceasta este magia parfumului. Si cu Glade, magia este in aer. Functioneaza atat cu aparatul Glade Sense & Spray, cat si cu aparatulGlade Sense & Spray Collection.

Ingrediente

3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, geraniol, 2-benzylideneheptanal, 4-(4-hydroxy-4-methylpentyl)cyclohex-3-enecarbaldehyde, d-limonene, 2,4-dimethylcyclohex-3-ene-1- carbaldehyde, 2-(4-tert-butylbenzyl) propionaldehyde, alpha-hexylcinnamaldehyde.

detalii de utilizare

A se vedea instructiunile de utilizare din interior. R12 Extrem de inflamabil. R52/53 Nociv pentru organizmele acvatice, poate provoca efecte nafavorabile pe termen lung asupra mediului acvatic. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S16 A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei - Fumatul interzis. S23 A nu inspira aerosolii. S26 La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. S51 A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Atentie: Folositi numai conform instructiunilor. Container sub presiune. A se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50 grade C. A nu se intepa sau arde, chiar si dupa folosire. Nu pulverizati pe, sau in apropierea unei flacari, sau pe suprafata unui material incandescent. Persoanele sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena.

Alergeni

Poate provoca reactie alergica.

ID:65682

879.44 Lei/L -
15,83 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista