SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareOdorizanteOdorizant pentru cameraRezerva de parfum cu aroma de Menta Marocana si grepfrut roz 19ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Botanica
Botanica

Rezerva de parfum cu aroma de Menta Marocana si grepfrut roz 19ml

Produs momentan indisponibil online

Toate aromele Botanica sunt faurite cu dragoste din uleiuri esentiale exotice naturale, obtinute cu grija intr-un mod care respecta planeta. Bucurati-va de acest amestec aromatic, amintind de gradinile ascunse ale palatelor marocane. Uleiul esential din acest parfum este obtinut in mod responsabil din menta Marocana culeasa manual si apoi amestecata cu un parfum de grepfrut roz intens. Doar ingredientele de care aveti nevoie. Aroma deosebita: 100% parfum infuzat cu uleiusi esentiale naturale.

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Indepartati capacul de plastic al rezervei de parfum. Introduceti cu fermitate rezerva de parfum in partea inferioara a aparatului, pana cand auziti "clic". Asigurati-va ca rezerva de parfum este intotdeauna in pozitie verticala. Introduceti aparatul asamblat intr-o priza disponibila. Pentru a mari sau a reduce intensitatea parfumului, rotiti cadranul din partea superioara a aparatului. A se folosi cu dispozitivele electrice Air Wick.

ID: 26768