SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareOdorizanteOdorizant pentru cameraRezerva aparat electric odorizant Paradise Island mango 19ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Air Wick

Air Wick | Rezerva aparat electric odorizant Paradise Island mango 19ml

1367.89 Lei/L
1367.89 Lei/L
25,99 Lei

Rezerva de ulei parfumat pentru aparat electric odorizant Maldive mango si piersica.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Desurubati capacul rezervei. Introduceti ferm rezerva in partea de jos a aparatului electric, pana cand auziti un click. Asigurati-va ca rezerva este in pozitie verticala. Conectati dispozitivul la priza. Reglati intensitatea parfumului rotind cadranul din partea de jos. Rotiti stecherul de pe dispizitiv pentru a regla suportul. Pentru a inlocui rezerva de parfum, scoateti dipozitivul din priza si trageti sticla in jos.
Volum alcool
0

ID: 10734

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice, pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.