• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Odorizant spray floral 300ml

365

24.00 Lei/L -
7,20 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Dezodorizant floral. Acest dezodorizant 365 improspateaza locuinta cu o aroma placuta.

Ingrediente

Contine 15% sau mai mult, dar mai putin de 30% hidrocarburi alifatice. <5% de agenti tensioactivi neionici. De asemena parfum.

detalii de utilizare

A se agita bine inainte de utilizare. A se pulveriza in sus timp de 2-3 secunde. Ca masura de siguranta, a se utiliza exclusiv in scopul prevazut si conform indicatiilor de utilizare. A nu se perfora sau arunca in foc nici macar dupa utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta. Recipient sub presiune. Extrem de inflamabil. A nu se perfora sau arunca in foc nici macar dupa utilizare. A nu se pulveriza in directia unei flacari sau a unui corp incandescent. A nu se ingera. Fumatul interzis. A nu se respira aerosolii. A se utiliza doar in spatii bine aerisite. In caz de ingerare, consultati imediat medicul si aratati-i ambalajul sau eticheta sau contactati cel mai apropiat centru pentru intoxicatii.

detalii pastrare produs

A se feri de razele soarelui si a nu se expune la temperaturi mai mari de 50 grade C. A se pastra si utiliza la distanta de orice flacara sau sursa de aprindere sau scantei, sursa de caldura, aparat electric in functiune.

ID:42985

24.00 Lei/L -
7,20 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista