• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Odorizant camera spray frezie si iasomie 345ml

Air Wick - Aqua Mist

40.93 Lei/L -
14,12 Lei
Informatii despre produs

Descriere

AirWick Aqua Mist Odorizant de camera cu pulverizator. Frezie & iasomie. Capteaza un parfum suav de flori albe proaspat culese.

Volum alcool: 0%

detalii de utilizare

1-Indepartati elementul de siguranta verde/rosu pentru a putea folosi pulverizatorul. 2-Indepartati produsul de fata si apasati pulverizatorul cel putin de 3 ori pentru ca produsul sa inceapa sa functioneze. 3-Pentru o functionare corecta pastrati produsul in pozitie verticala si apasati pulverizatorul cu putere. 4-Mai multe pulverizari determina o prospetime mai indelungata. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de inghitire a se cosulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. Nu pulverizati direct pe mancare. Nu pulverizati niciodata spre o flacara deschisa sau un material incadescent. NOTA: Produsul contine componente care pot fi inghitite. Persoanele sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena. Inainte folosirii pe materiale delicate testati pe o portiune putin vizibila.

detalii pastrare produs

Depozitati produsul intr-un spatiu racoros si ferit de lumina soarelui.

ID:69499

40.93 Lei/L -
14,12 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista