SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareOdorizanteOdorizant pentru cameraOdorizant camera Automatic Spray Stay Cool Watermelon 269ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Glade
Glade

Odorizant camera Automatic Spray Stay Cool Watermelon 269ml

31,99 Lei

Aparat odorizant automatic. Note de pepene verde si castravete. Include: 1 aparat Glade automatic spray, 2 baterii AA, 1 rezerva. Ofera un parfum incantator saptamana dupa saptamana, in mod automat, fiind perfect pentru camerele mai mari ale casei.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Se deschide, cu ajutorul butonului, capacul dispenserului. Se introduc bateriile si rezerva. Se seteaza timpul de pulverizare. Se inchide dispenserul. A nu se lasa la indemana copiilor. A se proteja de lumina soarelui. Nu perforati si nu ardeti, chiar si dupa utilizare.
Volum alcool
0

ID: 3624

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.