• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Aparat odorizant cu senzor cu parfum de lacramioara 18ml

Glade - Sense&Spray

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Odorizant automatic. Invioreaza atmosfera casei tale cu parfumul proaspat si delicat lily of the Valley. Rezervele Sense&Spray sunt disponibile intr-o gama unica de arome proaspete Glade. Include rezerva si bateriile. Pulverizeaza doar cand ai nevoie. Compatibil cu intreaga gama de rezerve Sense & Spray. A se vedea instructiunile de utilizare in interior.

Ingrediente

3-P-cumenil-2-metilpropionaldehida, citronelol, geraniol, salicilat de benzil, 2-benzilidenheptanal, 4-(4-hidroxi-4-metilpentil) ciclohex-3-en carbaldehida, d-limonen, 2-(4-tert-butilbenzil) propionaldehida, alfa-hexilcinamaldehida.

detalii de utilizare

Extrem de inflamabil. Nociv pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei - Fumatul interzis. A nu se inspira aerosolii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. A nu se utiliza numai in spatii bine ventilate. A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale/fisa de securitate.Folositi numai conform instructiunilor. Container sub presiune. A se proteja de lumina solara si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50 grade C. A nu se intepa sau arde, chiar si dupa folosire. Nu pulverizati pe, sau in apropierea unei flacari, sau pe suprafata unui material incandescent. Poate exploda, curge sau provoca daune. Folositi doar baterii de tip AA.

ID:45188

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista