• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Aparat electric+rezerva cu parfum de Sensual Sandalwood&Jasmine 20ml

Glade

-
22,42 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Odorizant de aer pentru camera, aparat electric Glade Bali Santal si Iasomie, 20 ml. Uneori, cand intrati intr-o incapere, ea va pare pur si simplu diferita. Cuvintele nu pot descrie senzatia. Dar simtiti ca acolo e ceva aproape magic. Concepute de case de parfumuri exclusiviste, parfumurile Glade reusesc sa creeze o atmosfera minunata in care va simtiti revitalizati, relaxati si inspirati. Aceasta este magia parfumului. Si cu Glade, magia este in aer. Glade Scented Oil aparat electric cu 100% ulei parfumat, parfumeaza locuinta in mod constant si uniform. Intensitatea parfumului se poate regla dupa preferinte, cu ajutorul rotitei de pe aparat si astfel va puteti bucura de arome proaspete timp de mai multe saptamani.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Vanilina, 3-metil-4-(2.6.6-trimetil-2-ciclohexen-1-il)-3-buten-2-ona, ionona, metil-1-(1.2.3.4.5.6.7.8-octahidro-2.3.8.8-tetrametil-2-naptil)etan-1-ona, d-limonen, (z)-3-hexenil salicilat, 2.4-dimeticlohex-3-en-1-carbaldehida, curmarin, izoeugenol, acid acetic, anhidrida, reactii de produse cu 1.5.10-trimetil-1.5.9-ciclododecatriena.

detalii de utilizare

Folositi numai conform instructiunilor. Nu atingeti dispozitivul cu instrumente metalice sau cu mainile umede. Nu acoperiti produsul atunci cand este in functiune. Aparatul se poate incalzi usor cand este in functiune. Scoateti din priza atunci cand rezerva este goala, inlocuiti rezerva cu una nou numai atunci cand aparatul este scos din priza. In caz de scurgere a lichidului, stergeti imediat. Spalati mainile dupa folosirea produsului. Persoanele care sunt sensibile la substantele odorizantetrebuie sa utilizeze cu precautie acest produs. Poate provoca o reactie alergica. Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. In caz de contact cu ochii clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Daca iritarea persista consultati medicul. In caz de inghitire sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic.

detalii pastrare produs

A se pastra la loc uscat si racoros ferit de actiunea directa a razelor solare.

ID:10972

-
22,42 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista