• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Aparat electric cu rezerva magnolie si flori de cires 250ml

Air Wick - Freshmatic

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Air wick freshmatic max magnolia, 250ml. Iti improspateaza lumea cu valuri de parfum ce invaluie toata incaperea. Alege intensitatea de parfum dorita selectand una din cele 3 pozitii de reglare a intensitatii parfumului. Noul design elegant al aparatului il face usor de integrat oriunde in casa ta. Magnolie si flori de cires: un buchet parfumat de flori de magnolia si cires proaspat culese ce elibereaza aroma delicate a primaverii pe tot parcursul anului. Spray automat pentru o casa mereuparfumata. Design nou, elegant. 3 pozitii de reglare a intensitatii parfumului. Dupa terminare, rezerva se poate inlocui.

Ingrediente

Contine: alpha-iso-methylionene si linalool.

detalii de utilizare

Cititi cu atentie instructiunile de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor. Persoanele sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu prudent. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena. Nu expuneti bateriile la apa, foc sau temperature ridicate. Daca observati orice scurgere provenita din baterii, indepartati imediat bateriile din aparat si apoi curatati aparatul pentru a elimina orice scurgere aparuta. Dupa folosire nu gauritisau ardeti rezerva spray. Nu o aruncati langa surse inflamabile. Nu asamblati aparatul in incaperi care prin natura activitatii desfasurate inregistreaza temperature ridicate. Asezati aparatul la o distant de minim 2 metri de podea. Utilizati numai conform instructiunilor. Nu combinati baterii folosite, diferite marci sau diferite tipuri de baterii. Contine: alpha-iso-methylionene si linalool. Poate provoca o reactie alergica.

detalii pastrare produs

Nu tineti aparatul aproape de surse de incalzire, flacari sau orice echipament electric (exemplu: televizorul), produsul nu trebuie expus la soare sau la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius.

ID:5573

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista