Here is Product Details Sticky Short Info
  • JetXpert
JetXpert

Lichid parbriz estival 4L

4.50 Lei/L
4.50 Lei/L
17,99 Lei

JetXpert Estival lichid parbriz 4L, este destinat indepartarii eficiente de pe parbrize si faruri a urmelor de insecte si a celorlalte murdarii din trafic. Nu depune calcar in duze si nu afecteaza materialele cu care intra in contact (lac, vopsea, cauciuc, policarbonat, plastic, metal). Ambalaj de unica folosire.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Tensioactivi anionici (<5%), tensioactivi neionici (<5%), conservant, colorant, apa demineralizata.
Detalii de utilizare
A nu se lasa la indemana copiilor. Formula gata de utilizare. Goliti rezervorul de stocare inainte de umplerea cu produs. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, produsul nu va fi diluat cu apa, sau amestecat cu alte produse similare. Utilizare: JetXpert Estival se utilizeaza numai la temperaturi mai mari de 0 grade C.
Volum alcool
0

ID: 96998

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.