Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Ai 26 DE LEI REDUCERE la orice comandă mai mare de 150RON! Adaugă codul MEGA26 în coș și bucură-te de reducere! 🔥

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Super Touch
  • Super Touch
Super Touch

Priza de perete Shucko cu doua porturi USB

Acest produs nu mai este disponibil

Priza Shucko cu doua porturi USB Super Touch, permite utilizarea simultana a prizei si a celor doua porturi USB. Priza este prevazuta cu protectie de siguranta pentru copii. Cele doua porturi USB permit o incarcare usoara a dispozitivelor mobile cum ar fi: telefoane mobile, tablete, camere foto, dispozitive GPS, MP3 player. Conform DIN VDE 0620-1 si EN 60950-1, CEE7 - adancime minima a cutiei de montaj 45mm. Tensiune nominala: 250V. Dimensiuni: 84x84x43mm. Capacitate terminale: 3x1.0mm2 to3x2.5mm2. Modul priza Shucko conform standard DIN 49440-1, intensitate nominala: 16A, 2 mufe incarcare standard USB, 5V DC2.1A. intensitatea maxima totala de iesire cumulata pentru ambele prize, a nu se depasi. Cu protectie copii. Design unic si elegant.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Nu cuplati mai multe prelungitoare in dispozitiv! Nu acoperiti in timp ce functioneaza! Se foloseste numai in zone fara umezeala! In cazul in care produsul este deteriorat, incetati sa il mai utilizati!
Volum alcool
0

ID: 19860