SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareElectrice si autoElectrice si accesoriiCablu lightning pentru conectarea si incarcarea dispozitivelor Apple
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Super Touch
Super Touch

Cablu lightning pentru conectarea si incarcarea dispozitivelor Apple

75,44 Lei

Lungime: 100cm. Conector 1: USB 2.0. Conector 2: Lightning. Incarcare rapida, viteza de transmisie rapida, siguranta si stabilitate. Stil ergonomic, usor de conectat si deconectat. Ultrarezistent. Garantie: 5 ani.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
A se folosi doar pentru incarcarea si sincronizarea dispozitivelor specificate cu mufa Lightning.
Volum alcool
0

ID: 30052

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.