SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareElectrice si autoElectrice si accesoriiCablu auxiliar Audio pentru conectarea dispozitivelor cu port Jack de 3.5mm
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Super Touch
  • Super Touch
Super Touch

Cablu auxiliar Audio pentru conectarea dispozitivelor cu port Jack de 3.5mm

25,74 Lei

Specificatii: Lungime: 150cm. Conector 1: 3.5mm port Jack. Conector 2: 3.5mm port Jack. Cablu cu invelis moale, durabil. Transmisiune stabila a semnalului. Fidelitate inalta. Port standard Jack 3.5mm. Mufa ergonomica, usor de conectat si deconectat.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
A se citi instructiunile de pe ambalaj inainte de utilizare.
Volum alcool
0

ID: 30049

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.