Here is Product Details Sticky Short Info
  • (bucata)
  • (bucata)

(bucata) | Spray de stingere a incendiilor 1L

-30%
De la 07.06.2022 la 03.01.2023Vezi toate produsele
Produs momentan indisponibil online

Spray cu spuma de stingere a incendiilor pe baza de azot.

-30%

Promotii valabile din 08/06/22 pana in 03/01/23

Ciocolata neagra cu cacao 74% 100g
Produs momentan indisponibil online
42681

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Agitati energic doza inainte de utilizare. Rupeti siguranta de protectie a tragaciului. Apropiati de baza focului si actionati ferm tragaciul. Produsul de utilizeaza in incendii auto si domestice, incipiente si de mici dimensiuni, la focare de clase A (solide combustibile) si B (lichide imflamabile). A nu se lasa la indemana copiilor.
Detalii pastrare produs
A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. A se proteja de lumina solara.
Volum alcool
0

ID: 37910

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.