Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Ai 26 DE LEI REDUCERE la orice comandă mai mare de 150RON! Adaugă codul MEGA26 în coș și bucură-te de reducere! 🔥

SUPERMARKET ONLINECuratenie si nealimentareElectrice si autoAlteleDozator cu senzor pentru sapun lichid VC 1419
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Victronic
  • Victronic
  • Victronic
Victronic

Dozator cu senzor pentru sapun lichid VC 1419

49,90 Lei

Dozator pentru sapun lichid sau gel dezinfectant, cu senzor, Victronic VC1419. Dozatorul pentru gel dezinfectant sau sapun lichid este solutia practica si igienica pentru orice casa, in bucatarie sau baie, este foarte usor de utilizat. Este dotat cu cea mai recenta tehnologie de senzor de miscare care va doza gelul dezinfectant sau sapunul lichid in cantitatea perfecta de fiecare data, nu trebuie sa apasati/atingeti cu mainile capacul dozatorului. Baza anti-alunecare. Capacitate: 400ml. Indicator LED. Consum redus, timp de functionare cu 4 baterii AAAx1.5V (aproximativ 4 luni pentru 8-10 activari/zi) (bateriile nu sunt incluse). Usor de folosit de catre oricine, poate fi alimentat cu orice tip de sapun sau detergent de vase lichid, gel dezinfectant, etc.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Pentru reumplere, doar ridicati capacul si umpleti-l pana la nivelul indicat. Este suficient sa puneti mana in dreptul senzorului si acesta se va activa. Senzorul se opreste automat dupa 3 secunde de la activare, astfel previne functionarea continua a dozatorului atunci cand un obiect este plasat sub senzor in mod accidental. Poate fi folosit pentru sapun lichid sau detergent de vase, sampon, crema lichida, gel dezinfectant cat si pentru dozajul oricarui alt lichid.
Volum alcool
0

ID: 33826