• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Tablete concentrate cu clor pentru rufe mai albe si suprafete dezinfectate

Evolia

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Evolia tablete concentrate cu clor. Actiune puternica de dezinfectare, curatare si albire a clorului intr-o singura tableta concentrata.

Ingrediente

30% sau peste agenti de inalbire pe baza de clor. Mai contine parfumuri. Ingredient activ 64.1% dicloroizocianurat de sodiu, dihidrat (35% clor activ).

detalii de utilizare

Pentru deschiderea capacului, plasati recipientul pe o suprafata tare, apoi apasati capacul in jos si rasuciti-l in sensul invers al acelor de ceasornic, asa cum este indicat si pe capac. Dupa utilizarea produsului spalati-va mainile cu apa si sapun. A nu se folosi pe suprafete de metal, emailate sau pe suprafete delicate din lemn. A nu se folosi pentru tesaturi fine din lana, matase sau materiale colorate. Testati inainte de utilizare pe o suprafata mai putin vizibila. Tabletele se dizolva cuusurinta in apa rece sau calda. Utilizare (pentru spalarea si dezinfectarea rufelor (se pun in masina de spalat numai rufe albe. Se alege programul cel mai scurt. Introduceti o tableta in compartimentul pentru detergent si adaugati peste 200 ml de apa calduta), pentru suprafete multiple (gresie, faianta, cazi de baie, cabine de dus, chiuvete) (adaugati 2 tablete la 5 litri de apa. Spalati suprafata cu ajutorul unei lavete sau a unui mop.), toaleta (adaugati o tableta si asteptari sa se dizolve.

Alergeni

Contine troclosene sodium, dihydrate.

detalii pastrare produs

Pastrati recipientul bine inchis intr-un loc uscat si racoros. Dupa golire, a nu se refolosi recipientul. A se depozita la temperaturi care sa nu depaseasca 50 grade Celsius.

ID:10775

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista