• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Solutie pentru scos pete 1l

Sano

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Sano solutie pentru scos petele 1 l. Solutie pentru indepartarea petelor dificile si imbunatatire procesului spalarii. Ofera rezultate perfomante pentru tesaturile albe si colorate, fiind ideal pentru indepartarea murdariei de pe gulere si mansete. Nu contine clor si protejeaza culorile tesaturilor.

Ingrediente

5%-15% apa oxigenata, pana la 5% agenti tensioactivi anionici, agenti tensioactivi neionici, agenti tensioactivi amfoterici, fosfonat, inalbitor optic, parfum.

detalii de utilizare

Inainte de spalare se veridica stabilitatea culorii tesaturii pe un colt ascuns. Se toarna Sano Oxygen pe gulere, masete si pete. Lasati cateva minute sa actioneze, apoi spalati in mod obisnuit, inainte ca lichidul sa se usuce pe tesatura. Hainele tratate cu detergenti ce contin oxigen activ precum Sano Oxygen nu trebuie uscate la soare! Pentru confort, recomandam Sano Oxygen Trigger ca pre-tratament al tesaturii, iar continutul acestei sticle ca aditiv la detergentul pudra. Pentru masini despalat cu incarcare verticala: turnati direct in cuva dupa dizolvarea detergentului in apa. Pentru masini de spalat cu incarcare frontala: turnati lichidul in compartimentul masinii de spalat dupa dizolvarea detergentului in apa. Atentie provoaca o iritare grava a ochilor. Necomestibil. Nu lasati la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. Purtati manusi de protectie. In caz de contact cu ochii clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute.

detalii pastrare produs

A se pastra la rece, ferit de lumina solara.

ID:10268

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista