• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Solutie pentru indepartat pete tesaturi albe si colorate 500ml

Nufar

19.60 Lei/L -
9,80 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Este produsul ideal pentru indepartarea petelor de pe orice fel de tesaturi albe sau colorate. Nu ataca tesatura si nici culorile materialului. Nu contine clor! Recomandat pentru: toate tipurile de tesaturi albe sau colorate, covoare si tapiterii, canapele, saltele, draperii. Elimina petele de: alimenta (ulei, untura, fructe, ketch-up, vin rosu, legume, ciocolata, ceai, cafea, lapte etc.), motorina, vaselina, machiaj (ruj, fard, mascara, fond de ten), sange, transpiratie, pix, cerneala, carioca.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Hidroxid de potasiu (nr. CEE 215-181-3), fosfati si fosfonati (intre 5-15%), tensioactivi neionici (sub 5%), tensioactiv anionic (sub 5%), parfum, citronellol, linalool, limonene.

detalii de utilizare

Precautii: Provoaca arsuri. A se pastra sub cheie si a nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu pielea si cu ochii. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. A se purta manusi de protectie corespunzatoare. In caz de accident sau daca va simtiti rau, a se consulta imediat medicul (daca este posibil, i se arata eticheta). Utilizare: agitati produsul inainte de utilizare. Apasati elementul de siguranta de pe capac si rasuciti capatul puleverizatorului din pozitia Off in pozitia On. Pulverizati direct pe pata, frecati usor cu o perie sau un burete, lasati sa actioneze 10-20 minute, dupa care spalati in mod obisnuit cu detergent (in masina de spalat sau manual). Se recomanda utilizarea manusilor de protectie la frecare. Pentru indepartarea petelor de pe covoare, tapiterii, canapele si saltele se impune clatirea dupa efectuarea operatiunii.

detalii pastrare produs

Pastrati numai in ambalajul original la temperatura de 15-25grade C!

ID:82769

19.60 Lei/L -
9,80 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista