Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Vanish-Oxi Action
Vanish
Oxi Action

Solutie pentru indepartarea petelor Pink 1L

17.90 Lei/L
17.90 Lei/L
17,90 Lei

Vanish Pink este un aditiv ce indeparteaza petele de pe rufe colorate si albe, se poate folosi pe orice fel de pata sau culoare. Functioneaza pe toate tipurile de pete, de la cele pe care le puteti vedea cu usurinta pana la petele mici pe care nu le observati inainte de spalare - chiar si pe cele mai dificile pete de grasime. Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe. Functioneaza chiar si la 30 grade Celsius. Adaugati o doza la fiecare spalare.

Informatii despre produs

Ingrediente
5%-15% agenti de curatare pe baza de oxigen, surfactanti neionici, surfactanti anionici, sub 5% parfum, hexyl cinnamal.
detalii de utilizare
Adaugati o masura de 100ml la 4L de apa, MAX 40 grade Celsius. Rufele colorate se lasa la inmuiat MAX 1 ora. Rufele albe se lasa la inmuiat MAX 6 ore. Dupa inmuiere, spalati normal sau clatiti bine. Pentru cele mai bune rezultate asupra petelor, frecati inainte de clatire. Pre-tratare: Aplicati Vanish direct pe pata. Frecati pata daca este necesar. MAX 10min. Continuati cu un ciclu de spalare normal, conform instructiunilor de la "Spalare".
Alergeni
Contine peroxid de hidrogen.
Volum alcool
0

ID: 99016