Here is Product Details Sticky Short Info
  • Vanish-Oxi Action
Vanish
Oxi Action

Solutie pentru indepartarea petelor Pink 1L

17.89 Lei/L
4 pachete Cubul Animalelor Salbatice la 1 produs cumparat
De la 18.05.2022 la 01.06.2022Vezi toate produsele
17.89 Lei/L
17,89 Lei

Vanish Pink este un aditiv ce indeparteaza petele de pe rufe colorate si albe, se poate folosi pe orice fel de pata sau culoare. Functioneaza pe toate tipurile de pete, de la cele pe care le puteti vedea cu usurinta pana la petele mici pe care nu le observati inainte de spalare - chiar si pe cele mai dificile pete de grasime. Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe. Functioneaza chiar si la 30 grade Celsius. Adaugati o doza la fiecare spalare.

4 pachete Cubul Animalelor Salbatice la 1 produs cumparat

Promotii valabile din 19/05/22 pana in 01/06/22

Spray repelent pentru insecte 100ml
238.50 Lei/L
23,85 Lei
73529

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
5%-15% agenti de curatare pe baza de oxigen, surfactanti neionici, surfactanti anionici, sub 5% parfum, hexyl cinnamal.
Detalii de utilizare
Adaugati o masura de 100ml la 4L de apa, MAX 40 grade Celsius. Rufele colorate se lasa la inmuiat MAX 1 ora. Rufele albe se lasa la inmuiat MAX 6 ore. Dupa inmuiere, spalati normal sau clatiti bine. Pentru cele mai bune rezultate asupra petelor, frecati inainte de clatire. Pre-tratare: Aplicati Vanish direct pe pata. Frecati pata daca este necesar. MAX 10min. Continuati cu un ciclu de spalare normal, conform instructiunilor de la "Spalare".
Alergeni
Contine peroxid de hidrogen.
Volum alcool
0

ID: 99016

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.