• Localizare magazine
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Solutie pentru indepartarea petelor Extra Hygiene 0.94l

Vanish - Oxi Action Extra Hygiene

19.04 Lei/L -
17,90 Lei

Stoc online disponibil de la 03/04
Schimba intervalul orar.

Informatii despre produs

Descriere

Vanish Extra Hygiene este un aditiv ce indeparteaza uimitor petele de pe rufe colorate si albe in prima spalare si omoara 99.9% dintre bacterii. Vanish Extra Hygiene combina: sistemul de detectare a petelor, care functioneaza pe toate tipurile de pete, chiar si pe cele dificile de grasime. Agenti speciali de igienizare, ce omoara 99.9% dintre bacterii. Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe. Adaugati o doza de Vanish Extra Hygiene Lichid la fiecare spalare.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

>30% agent de inalbire pe baza de oxigen, <5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, enzime (proteaza, mananaza, amilaza), parfum. Contine: acid peracetic, 3.07 grame (din percarbonat de sodiu 40 g si EDTA- 92%- 5 g), carbonati, surfactanti, enzime, excipienti si parfum pana la 100 g.

detalii de utilizare

Adaugati o doza la fiecare spalare. Spalare: Dozati cantitatea normala de detergent si adaugati 100ml de Vanish Extra Hygiene. Continuati ciclul normal de spalare. Inmuiere: Adaugati o masura de 100ml la 4L de apa, MAX 40 grade Celsius. Rufele colorate se lasa la inmuiat MAX 1 ora. Rufele albe se lasa la inmuiat MAX 6 ore. Dupa inmuiere, spalati normal sau clatiti bine. Pentru cele mai bune rezultate asupra petelor, frecati inainte de clatire. Pre-tratare: Aplicati Vanish direct de pata. Frecatipata daca este necesar, max 10min. Continuati cu un ciclu normal de spalare, conform instructiunilor de la "Spalare".

detalii pastrare produs

A se pastra intr-un loc racoros. A se pastra recipientul intr-un loc uscat, ferit de umiditate.

ID:99024

19.04 Lei/L -
17,90 Lei

Stoc online disponibil de la 03/04
Schimba intervalul orar.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista