Here is Product Details Sticky Short Info
  • Vanish-Oxi Action Extra Hygiene
Vanish
Oxi Action Extra Hygiene

Solutie pentru indepartarea petelor Extra Hygiene 0.94L

19.03 Lei/L
4 pachete Cubul Animalelor Salbatice la 1 produs cumparat
De la 18.05.2022 la 01.06.2022Vezi toate produsele
19.03 Lei/L
17,89 Lei

Vanish Extra Hygiene este un aditiv ce indeparteaza uimitor petele de pe rufe colorate si albe in prima spalare si omoara 99.9% dintre bacterii. Vanish Extra Hygiene combina: sistemul de detectare a petelor, care functioneaza pe toate tipurile de pete, chiar si pe cele dificile de grasime. Agenti speciali de igienizare, ce omoara 99.9% dintre bacterii. Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe. Adaugati o doza de Vanish Extra Hygiene Lichid la fiecare spalare.

4 pachete Cubul Animalelor Salbatice la 1 produs cumparat

Promotii valabile din 19/05/22 pana in 01/06/22

Spray repelent pentru insecte 100ml
238.50 Lei/L
23,85 Lei
73529

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
>30% agent de inalbire pe baza de oxigen, <5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, enzime (proteaza, mananaza, amilaza), parfum. Contine: acid peracetic, 3.07 grame (din percarbonat de sodiu 40 g si EDTA- 92%- 5 g), carbonati, surfactanti, enzime, excipienti si parfum pana la 100 g.
Detalii de utilizare
Adaugati o doza la fiecare spalare. Spalare: Dozati cantitatea normala de detergent si adaugati 100ml de Vanish Extra Hygiene. Continuati ciclul normal de spalare. Inmuiere: Adaugati o masura de 100ml la 4L de apa, MAX 40 grade Celsius. Rufele colorate se lasa la inmuiat MAX 1 ora. Rufele albe se lasa la inmuiat MAX 6 ore. Dupa inmuiere, spalati normal sau clatiti bine. Pentru cele mai bune rezultate asupra petelor, frecati inainte de clatire. Pre-tratare: Aplicati Vanish direct de pata. Frecatipata daca este necesar, max 10min. Continuati cu un ciclu normal de spalare, conform instructiunilor de la "Spalare".
Detalii pastrare produs
A se pastra intr-un loc racoros. A se pastra recipientul intr-un loc uscat, ferit de umiditate.
Volum alcool
0

ID: 99024

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.