Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Vanish-Oxi Action Crystal White
Vanish
Oxi Action Crystal White

Solutie curatat pete 100ml

45.05 Lei/Kg
45.05 Lei/Kg
4,64 Lei

Vanish White este un aditiv ce indeparteaza petele de pe rufe albe, se poate folosi pe orice fel de pata sau culoare. Functioneaza pe toate tipurile de pete, de la cele pe care le puteti vedea cu usurinta pana la petele mici pe care nu le observati inainte de spalare - chiar si pe cele mai dificile pete de grasime. Functioneaza chiar si la 30 grade Celsius. Adaugati o doza la fiecare spalare.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Adaugati o doza la fiecare spalare. Spalare: Dozati cantitatea normala de detergent si adaugati 100ml de Vanish. Continuati ciclul normal de spalare. Inmuiere: Adaugati o masura de 100ml la 4L de apa, MAX 40 grade Celsius. Rufele colorate se lasa la inmuiat MAX 1 ora. Rufele albe se lasa la inmuiat MAX 6 ore. Dupa inmuiere, spalati normal sau clatiti bine. Pentru cele mai bune rezultate asupra petelor, frecati inainte de clatire. Pre-tratare: Aplicati Vanish direct pe pata. Frecati pata daca este necesar. Max 10 minute. Continuati cu un ciclu de spalare normal, conform instructiunilor de la "Spalare".
Volum alcool
0

ID: 1949