Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Comandă online în perioada 1 - 10 octombrie și primești un voucher de 26 ron pentru urmatoarea ta comandă mai mare de 150 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Vanish
Vanish

Servetele antitransfer 20 bucati

13,20 Lei

Permite spalarile mixte ajutand la prevenirea transferului accidental de culori. Absoarbe excesul de culoare din timpul spalarii, chiar si culorile inchise. Evitati transferul accidental de culori. Datorita texturii ultra-absorbante, servetelele Vanish capteaza rapid excesul de culoare rezultat in timpul spalarii, evitand transferul pe alte haine. Puterea de absorbtie a servetelelor noastre este atat de mare incat chiar si un servetel este suficient pentru rufele deschise la culoare.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Desfaceti servetelul si pozitionati-l in interiorul cuvei masinii de spalat. Introduceti rufele in masina de spalat, adaugati detergent si spalati ca de obicei. (pentru rufe deschise la culoare, folositi un servetel, pentru rufe inchise la culoare, folositi doua servetele). La finalul ciclului de spalare, scoateti servetelul si aruncati-l. Servetelele sunt prinse intre ele printr-o taietura intrerupta. A se detasa unele de altele inainte de folosire.
Volum alcool
0

ID: 52342