Here is Product Details Sticky Short Info
  • Vanish

Vanish | Servetele antitransfer 20 bucati

13,99 Lei

Permite spalarile mixte ajutand la prevenirea transferului accidental de culori. Absoarbe excesul de culoare din timpul spalarii, chiar si culorile inchise. Evitati transferul accidental de culori. Datorita texturii ultra-absorbante, servetelele Vanish capteaza rapid excesul de culoare rezultat in timpul spalarii, evitand transferul pe alte haine. Puterea de absorbtie a servetelelor noastre este atat de mare incat chiar si un servetel este suficient pentru rufele deschise la culoare.

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Desfaceti servetelul si pozitionati-l in interiorul cuvei masinii de spalat. Introduceti rufele in masina de spalat, adaugati detergent si spalati ca de obicei. (pentru rufe deschise la culoare, folositi un servetel, pentru rufe inchise la culoare, folositi doua servetele). La finalul ciclului de spalare, scoateti servetelul si aruncati-l. Servetelele sunt prinse intre ele printr-o taietura intrerupta. A se detasa unele de altele inainte de folosire.
Volum alcool
0

ID: 52342

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.