• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Pudra pentru indepartat pete Extra Hygiene 423g

Vanish - Oxi Action Extra Hygiene

35.82 Lei/Kg -
15,15 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Vanish Extra Hygiene Pudra combina: Sistemul de detectare a petelor, care functioneaza pe toate tipurile de pete, chiar si pe cele dificile de grasime. Agenti speciali de igienizare, ce omoara 99,9 % dintre bacterii. Actiune antibacteriana si antifungica. Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe. Actiune antibacteriana si antifungica. Adaugati in masina de spalat Vanish Extra Hygiene Pudra la fiecare spalare. Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

>30% agent de inalbire pe baza de oxigen, <5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, enzime (proteaza, mananaza, amilaza), parfum. Contine: acid peracetic, 3.07 grame (din percarbonat de sodiu 40 g si EDTA- 92%- 5 g), carbonati, surfactanti, enzime, excipienti si parfum pana la 100 g.

detalii de utilizare

Adaugati o doza la fiecare spalare. Spalare: Adaugati in masina de spalat, impreuna cu detergentul. Pentru pete uscate si invechite 1 doza. Pentru pete normale jumatate de doza. Inmuiere: Adaugati o masura de 4 litri, de apa, maxim 40 grade Celsius. Rufele colorate se lasa la inmuiat maxim 1 ora. Rufele albe se lasa la inmuiat maxim 6 ore. Pentru cele mai bune rezultate asupra fetelor, frecati inainte de clatire. Pre-tratare: Amestecati o patrime masura de pudra cu un sfert masura de apa. Aplicati amestecul pe pata. Lasati sa actioneze maxim 5 minute. Frecati pata cat este necesar. Dupa pre-tratare, spalati conform instructiunilor de la "Spalare". Curatati si uscati masura de dozare inainte de a o pune inapoi in cutie.

detalii pastrare produs

S3 A se pastra intr-un loc racoros. S8 A se pastra recipientul intr-un loc uscat, ferit de umiditate.

ID:93509

35.82 Lei/Kg -
15,15 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista