Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Vanish-Oxi Action Extra Hygiene
Vanish
Oxi Action Extra Hygiene

Pudra pentru indepartat pete Extra Hygiene 423g

47.35 Lei/Kg
47.35 Lei/Kg
20,03 Lei

Vanish Extra Hygiene Pudra combina: Sistemul de detectare a petelor, care functioneaza pe toate tipurile de pete, chiar si pe cele dificile de grasime. Agenti speciali de igienizare, ce omoara 99,9 % dintre bacterii. Actiune antibacteriana si antifungica. Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe. Actiune antibacteriana si antifungica. Adaugati in masina de spalat Vanish Extra Hygiene Pudra la fiecare spalare. Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe.

Informatii despre produs

Ingrediente
>30% agent de inalbire pe baza de oxigen, <5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, enzime (proteaza, mananaza, amilaza), parfum. Contine: acid peracetic, 3.07 grame (din percarbonat de sodiu 40 g si EDTA- 92%- 5 g), carbonati, surfactanti, enzime, excipienti si parfum pana la 100 g.
detalii de utilizare
Adaugati o doza la fiecare spalare. Spalare: Adaugati in masina de spalat, impreuna cu detergentul. Pentru pete uscate si invechite 1 doza. Pentru pete normale jumatate de doza. Inmuiere: Adaugati o masura de 4 litri, de apa, maxim 40 grade Celsius. Rufele colorate se lasa la inmuiat maxim 1 ora. Rufele albe se lasa la inmuiat maxim 6 ore. Pentru cele mai bune rezultate asupra fetelor, frecati inainte de clatire. Pre-tratare: Amestecati o patrime masura de pudra cu un sfert masura de apa. Aplicati amestecul pe pata. Lasati sa actioneze maxim 5 minute. Frecati pata cat este necesar. Dupa pre-tratare, spalati conform instructiunilor de la "Spalare". Curatati si uscati masura de dozare inainte de a o pune inapoi in cutie.
detalii pastrare produs
S3 A se pastra intr-un loc racoros. S8 A se pastra recipientul intr-un loc uscat, ferit de umiditate.

ID: 93509