• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Pudra pentru indepartarea petelor, rufe albe Gold 423g

Vanish - Oxi Action

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Cea mai buna formula de la Vanish pentru rufe albe. Super actiune in 30 de secunde. Cu pana la 3 nuante mai alb. In comparatie cu Vanish Oxi Action Crystal White Pudra. Pre-tratati sau inmuiati pentru putere maxima de actiune, si vedeti cum unele pete sunt indepartate in doar 30 de secunde! Unele pete precum suc de zmeura, sos, cafea instant. Rezultatele pot varia in functie de tipul si vechimea petei. Rufe cu pana la 3 nuante mai albe fata de cele innegrite, rezultatele pot varia, incepand cu adoua spalare.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

>30% agenti de inalbire pe baza de oxigen, <5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, zeoliti, enzime, inalbitori optici, parfum, citronellol, hexyl cinnamal.

detalii de utilizare

Urmati intotdeauna instructiunile de spalare de pe etichetele tesaturilor. Inainte de utilizare, testati pe o suprafata mai putin vizibila a tesaturii. Clatiti si lasati sa se usuce. Inchideti capacul dupa fiecare utilizare. Pentru rezultate optime, poate fi necesar sa se repete anumite parti ale procesului. Nu folositi pe articole de imbracaminte care necesita curatare chimica. A nu se folosi pe lana, matase sau piele. Nu utilizati pe suprafete finisate sau laminate. Nu expuneti tesaturile pre-tratate sau inmuiate la surse de caldura sau la lumina directa a soarelui, inainte de a le spala sau clati bine. Nu contaminati produsul din cutie. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa din abundenta timp de mai multe minute. Daca iritarea ochilor persista sunati imediat un medic sau un centru de informare toxicologica. In caz de inghitire sunati la un centru de informare toxicologica sau un medic daca nu va simtiti bine. Purtati echipament de protectie.

detalii pastrare produs

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.

ID:12296

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista