Here is Product Details Sticky Short Info
  • Heitmann
Heitmann

Praf concentrat Oxy-Wash pentru dizolvarea petelor 50g

Produs momentan indisponibil online

Oxy Wash Intensiv permite curatarea in profunzime si improspatarea cu actiune igienizata a fibrelor textile colorate si albe. Oxigenul multi-activ indeparteaza si cele mai persistente pete. Pentru toate temperaturile. Se elimina nuanta de gri si micile decolorari, protejand culorile originale. Dispar resturile de murdarie care cauzeaza aparitia mirosurilor.

Informatii despre produs

Ingrediente
15-30 inalbitor pe baza de oxigen, <5% tenside neionice, <5% tenside anionice, enzime (amilaza, lipaza, proteaza), soda, silicati, agenti de potentare polimerice si auxiliare, TAED.
Detalii de utilizare
Continutul unui plic se va adauga la detergent in ciclul principal de spalare. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute.
Volum alcool
0

ID: 61710

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.