• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

Detergent pudra pentru indepartarea petelor White Bright 120g

Snow

38.75 Lei/Kg -
4,65 Lei
Ai putea fi interesat de
Informatii despre produs

Descriere

Detergent pudra pentru haine colorate. Snow white bright powder indeparteaza chiar si cele mai dificile pete de pe hainele albe, pentru un alb mai intens, stralucitor de curat. Datorita tehnologiei "Oxy Stain Lift" si a formulei speciale cu oxigen active, enzime si inalbitori optici, Snow dizolva si indeparteza petele dificile (precum cele de sos, paste, grasime, ulei, machiaj, ruj, ou, lapte, ciocolata, inghetata, fructe, vin, cafea, ceai, iarba, sange, etc.). Snow whte bright powder imbunatateste puterea de spalare a detergentului, curatand in profunzime petele, pentru rufe foarte albe si curate, fara pete, inca de la prima spalare. Este ideal pentru rufele albe, datorita ingredientelor speciale care intensifica albul. Este singur pentru tesaturi, deoarece nu contine clor. Eficient chiar si la temparautri joase (30 grade Celsius). Potrivit atat pentru spalare automanata si manuala.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

Produsul contine printre alte ingrediente: 30% sau peste: agenti de inalbire pe baza de oxigen. Mai contine: parfumuri, enzime, agenti optici de inalbire.

detalii de utilizare

Spalare automata: puneti mai intai detergentul (pudra sau lichid) in compartimentul dedicate, apoi adaugati o doza (30g) de Snow White Bright. Pentru masini de spalat cu capacitate mai mare de 5kg, folositi 40g de produs. Spalare manuala: adaugati o doza (30g) impreuna cu detergentul in 5 litri de apa (pana la 40 grade C) si dizolvati bine. Lasati rufele la inmuiat pentru 60 minute, apoi spalati si clatiti foarte bine. Pentru haine foarte patate, lasati-le la inmuiat peste noapte. Nu expunetirufele la soare decat daca au fost foarte bine clatite in prealabil. Precautii: Provoaca leziuni oculare grave. Nu lasati la indemana copiilor. Purtati manusi/echipament de protective a ochilor. Evitati orice contact cu ochii si pielea. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul, si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz de contact cu pielea spalati cu multa apa si sapun.

detalii pastrare produs

Conditii de depozitare: loc uscat, ferit de razele solare si la o temperature de maxim 35 grade C.

ID:5844

38.75 Lei/Kg -
4,65 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista