Here is Product Details Sticky Short Info
  • Snow
Snow

Detergent pudra pentru indepartarea petelor Color bright 120g

47.00 Lei/Kg
47.00 Lei/Kg
5,64 Lei

Detergent pudra pentru haine colorate, 120g. Snow color bright powder indeparteaza chiar si cele mai dificile pete de pe hainele colorate, protejand in acelasi timp culorile acestora. Datorita tehnologiei "Oxy Stain Lift" si a formulei speciale cu oxigen activ si enzime, Snow dizolva si indeparteaza petele dificile (precum cele de sos, paste, grasime, ulei, machiaj, ruj, oua, lapte, ciocolata, inghetata, fructe, vin, cafea, ceai, iarba, sange, etc.). Snow color bright powder imbunatatesteputerea de spalare a detergentului, curatand in profunzime petele, pentru rufe foarte curate, fara pete, inca de la prima spalare. Este ideal pentru haine colorate, datorita ingredientelor speciale care impiedica transferul culorilor, oferind acestora un efect de revitalizare. Este sigur pentru tesaturi, deoarece nu contine clor. Potrivit atat pentru spalare automata, cat si manuala.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Produsul contine printre alte ingrediente: mai putin de 5%: surfactanti anionici, fosfonati. 30% sau peste: agenti de inalbire pe baza de oxigen. Mai contine: parfumuri, enzime, agenti optici de inalbire.
detalii de utilizare
Spalare automata: puneti mai intai detergentul (pudra sau lichid) in compartimentul dedicate, apoi adaugati o doza (30g) de Snow Color Bright. Pentru haine foarte patate, folositi o doza dubla (60g). Spalare manuala: adaugati o doza (30g) impreuna cu detergentul in 5 litri de apa (pana la 40 grade C) si dizolvati bine. Lasati rufele la inmuiat pentru 60 minute, apoi spalati si clatiti foarte bine. Pentru haine foarte patate, lasati-le la inmuiat peste noapte. Nu expuneti rufele la soare decatdaca au fost foarte bine clatite in prealabil. Precautii: Provoaca leziuni oculare grave. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati manusi de protectie/echipament de protective a ochilor. Evitati orice contact cu ochii si pielea. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul, si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz de contact cu pielea spalati cu multa apa si sapun.
detalii pastrare produs
Conditii de depozitare: loc uscat, ferit de razele solare si la o temperature de maxim 35 grade C.
Volum alcool
0

ID: 5825