• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Detergent lichid fara clor Crystal White 1l

Vanish - Oxi Action Crystal White

17.90 Lei/L -
17,90 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Lichid fara clor pentru indepartarea petelor de pe tesaturi. Conceput special pentru rufe de un alb mai intens. Nu afecteaza tesaturile obisnuite. Formula fara clor. Milioane de bule Oxi Action.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

5-15% surfactanti anionici, <5% surfactanti neionici, sapun, fosfonati, enzime, parfumuri (Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool) Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

detalii de utilizare

Pre-tratare: 10 min maxim. Pentru pete dificile. Asteptati 10 minute, frecati si apoi spalati normal. Pentru pete dificile si invechite: dupa inmuiere spalati ca de obicei si clatiti bine. Pentru cele mai bune rezultate pe pete dificile, frecati inainte de clatire. Recomandari: Dupa ce adaugati Vanish in masina de spalat incepeti imediat procesul de spalare. Poate fi folosit pe lana, matase, alte materiale delicate si/sau colorate. Daca nu sunteti siguri de rezistenta culorilor, testati maiintai Vanish pe o portiune redusa si mai putin vizibila. Eficient atat in apa rece, (30 grade Celsius), cat si in apa fierbinte (pana la 60 grade Celsius). A se pastra in pozitie verticala. Dupa ce turnati Vanish pe pata spalati rufele si clatiti-le bine. Urmati intotdeauna instructiunile producatorilor de haine. Pentru pete dificile poate fi necesara repetarea anumitor etape din proces. Dupa ce se aplica Vanish pe o pata, nu expuneti materialul la lumina solara.

Alergeni

Contine peroxid de hidrogen.

ID:99017

17.90 Lei/L -
17,90 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista