• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Detergent lichid ecologic cu sapun verde 2.45l

Planet

10.04 Lei/L -
24,59 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Planet detergent pentru rufe lichid cu sapun verde eco, 2.45l. Protejarea mediului incepe acasa, prin adoptarea unor obiceiuri zilnice simple care salveaza energie, prin cumpararea si consumarea produselor care respecta si au minimul de efect fata de mediul inconjurator. Dezvoltand atitudinea responsabila, ecologica si sociala fata de noi si de generatiile viitoare, protejam ceva mai mult decat mediul, protejam viata. Detergentul lichid cu sapun verde Planet ofera o curatare remarcabila, lasandrufele exceptional de curate, protejand in acelasi timp mediul astfel: contine ingrediente active pe baza de plante, contine tensioactivi biodegradabili pentru un impact minim asupra vietii acvatice. Ambalajul este 100% biodegradabil. Produsul nu este testat pe animale.

Ingrediente

5-15% surfactanti anionici, surfactanti neionici, sapun. >5% fosfonati. Mai contine: enzime, iluminatori optici, Phenoxyethanol, parfum.

detalii de utilizare

Indicatii de folosire: umpleti dispozitivul de dozare conform indicatiilor din tabel si adaugati-l peste rufe, in partea din spate a cuvei masinii de spalat. Selectati programul de spalare potrivit, conform manualului de utilizare al masinii de spalat si indicatiilor de pe etichetele hainelor. Selectati un program fara pre-spalare. Pre-tratati petele dificile prin adaugarea unei cantitati mici de detergent si frecarea zonei patate. Nu folositi produsul pentru lana si matase. Precautii: nu lasatila indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Folositi protectie pentru fata/ochi. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta si consultati medicul. In caz de ingerare consultati imediat un doctor si prezentati pachetul sau eticheta.

ID:3070

10.04 Lei/L -
24,59 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista