Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize Eco
Delhaize Eco

Detergent lichid eco cu parfum de magnolie si crin 3L

12.60 Lei/L
12.60 Lei/L
37,79 Lei

Detergent lichid concentrat cu parfum de magnolie si crin. Detergent ecologic cu agenti activi de origine vegetala ce garanteaza eficienta si la temperaturi scazute, respectand in acelasi timp mediul inconjurator.

  • Eco
  • badgeProductIsBioDelhaize[RO]

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
5-15% agenti surfactanti nonionici, sapun, <5% agenti surfactanti anionici, enzime (proteaza, amilaza, celuloza, azuranti optici, parfumuri.
Detalii de utilizare
A se citi instructiunile de pe ambalaj inainte de utilizare.
Detalii pastrare produs
A se feri de inghet.
Volum alcool
0

ID: 56908

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.