• Localizare magazine
: In aceasta perioada este posibil sa apara intarzieri la livrari, datorita numarului crescut de cereri. Vrem sa te asiguram ca acesta situatie este tempora si ne concentram sa onoram toate comenzile plasate in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru situatia neplacuta.  

Detergent lichid concentrat cu sapun de Marsilia 20 spalari 1.4L

365

8.50 Lei/L -
11,90 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Detergent de rufe lichid concentrat cu sapun de Marsilia. Delicatetea naturala a sapunului de Marsilia are grija de pielea cea mai fragila, precum si de hainele dumneavoastra de zi cu zi, albe sau colorate. Eficacitate la 30, 40 si 60 grade Celsius.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

<5% sapun, 5-15% agenti tensioacitiv non-ionici, agenti tensioactivi anionici. De asemenea> parfumuri, inalbitori optici enzime, Methylchloroisothiazolinona, metilizotiazolinona, octilizotiazolinona, lanalool, citronelol, limonene, geraniol.

detalii de utilizare

Sortati rufele in functie de material si de culoare. Turnati dozajul recomandat in cuva de spalare sau in sistemul de dozare pe care il aplicati direct pe rufe. Respectati cu strictete indicatiile de spalare de pe etichetele hainelor. Nu turnati niciodata direct pe tesaturile din in. Nu utilizati pe lana sau matase. A se feri de inghet.

ID:71292

8.50 Lei/L -
11,90 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista