• Localizare magazine
: In aceasta perioada este posibil sa apara intarzieri la livrari, datorita numarului crescut de cereri. Vrem sa te asiguram ca acesta situatie este tempora si ne concentram sa onoram toate comenzile plasate in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru situatia neplacuta.  

Detergent capsule Lavanda 10 bucati 10x24ml

Dero

17.92 Lei/L -
4,30 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Dero lavanda detergent capsule 10 x 24 ml.

Ingrediente

15-30% surfactanti anionici, surfactanti neionici, sapun, <5% enzime, inalbitori optici, parfum, fosfonati, geraniol, limonene, linalool.

detalii de utilizare

Folositi o capsula pentru murdarie si apa de duritate mica si medie. Folositi doua capsule pentru murdarie persistenta, apa dura sau pentru 6-8 kg de haine. Daca vreodata capsula lasa reziduu pe haine dupa spalare, clatiti pur si simplu cu apa calda. Nu folositi la program cu prespalare. Nu folositi capsulele in compartimentul de detergent sau in uscator. Nu supra-incarcati masina de spalat. Nu folositi pentru spalat manual sau pentru inmuiere. Nu expuneti la caldura, umiditate si lumina.Provoaca o iritare grava a ochilor. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu pielea spalati cu multa apa. In caz de iritare a pielii consultati medicul. In caz de contact cu ochii clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persistaconsultati medicul.

ID:8641

17.92 Lei/L -
4,30 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista