Here is Product Details Sticky Short Info
  • Ariel-All in 1 Pods
  • Ariel-All in 1 Pods
  • Ariel-All in 1 Pods
  • Ariel-All in 1 Pods
  • Ariel-All in 1 Pods
Ariel
All in 1 Pods

Detergent Mountain Spring 28 capsule

48,39 Lei

Capsulele de spalat Ariel Allin1 PODS au un design unic cu mai multe compartimente care pastreaza ingredientele in perfecta stare pana la utilizare, astfel incat tu sa te poti bucura de o curatare ultra concentrata si de o aroma proaspata de fiecare data. Ariel Allin1 PODS este eficient si la 30 grade Celsius, si la programul de spalare rapida. Ingredientele active actioneaza impreuna pentru indepartarea petelor dificile. Ariel Allin1 PODS contine cantitatea ideala de detergent pentru o spalare.Uita de masurat si dozat, pune capsula direct in cuva masinii de spalat. Ariel Allin1 PODS este de 3 ori mai concentrat fata de detergentul pudra, indepartand chiar si murdaria invizibila pentru o igienizare impecabila. Pelicula speciala se dizolva complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, in doza ideala.

Informatii despre produs

Ingrediente
>30% surfactanti anionici, 5-15% surfactanti neionici, sapun, <5% fosfonati, enzime, inalbitori optici, parfum (alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, citronellol, coumarin, hexyl cinnamal, linalool).
Detalii de utilizare
A nu se lasa la indemana copiilor. Provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte indelungate. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa din abundenta timp de mai multe minute. Daca iritarea ochilor persista consultati imediat un medic. In caz de inghitire clatiti gura si nu provocati voma apoi sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
Volum alcool
0

ID: 11232