Here is Product Details Sticky Short Info
  • Dero-Trio
Dero
Trio

Detergent Levantica si iasomie, 35 capsule

52,09 Lei

Capsule trio levantica si iasomie. Detergent lichid automat capsule. Scoate cele mai frecvente 99 de pete.Curata, parfumeaza si ingrijeste tesatura. 35 capsule.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Pentru masina de spalat. Provoaca o iritare grava a ochilor. Provoaca iritarea pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu pielea: Spalati cu multa apa. In caz de iritare a pielii: consultati medicul. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.
Volum alcool
0

ID: 35076

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.