Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Delhaize Eco
Delhaize Eco

Balsam pentru rufe concentrat 1l

10.54 Lei/L
10.54 Lei/L
10,54 Lei

Balsam de rufe concentrat. Balsamul de rufe Delhaize face rufele placute la purtat, moi si parfumate. Face calcarea rufelor mai usoara.

  • Eco
  • badgeProductIsBioDelhaize[RO]

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
De la 5 pana 15 %: tenside cationice. De asemenea: Metilcloroizotiazolinona, Metilizotiazolinona, Octilizotiazolinona, parfumuri (Butilfenil Metilpropional, Hexil Cinamal). Contine substante active de origine vegetala.
detalii de utilizare
Gata de utilizare. Utilizarea produsului in forma concentrata asociata cu economisirea materialului de ambalare nu are efecte la fel de daunatoare asupra mediului inconjurator in comparatie cu un produs cu concentratie standard. Recomandari: a nu se utiliza direct pe rufe. Pentru spalarea la masina: 4-15 kg = 30 ml, +6 kg = 40 ml. Pentru spalare cu mana = 15 ml, se pun 15 ml balsam de rufe concentrat in ultima apa de clatire. In cazul hainelor din lana se dubleaza cantitatea. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa din abundenta.
detalii pastrare produs
A se feri de inghet.
Volum alcool
0

ID: 75079