• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Balsam de rufe bio 2l

Sano - Maxima

8.28 Lei/L -
16,55 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Sano Balsam Bio - 5 in 1: Igienizeaza, catifeleaza si protejeaza tesaturile, dubla putere de parfumare, previne electrizarea tesaturilor, usurand calcatul.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

<5% agenti tensioactivi cationici si nonionici, PHMB, benzisothiazolinone, parfum (butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, coumarin, limonene).

detalii de utilizare

Instructiuni de utilizare: Turnati un capac/ 100 ml de Sano Balsam Bio in compartimentul masinii de spalat destinat balsamului. In cazul inexistentei acestuia, se dilueaza cantitatea de balsam specificata mai sus, in 1-2 cani cu apa si se adauga la ultimul proces de clatire. Pentru o catifelare si parfumare intensa se recomanda marirea dozajului. Pentru a proteja mediul inconjurator, pastrati recipientul pentru utilizati viitoare-rezerve economice disponibile. Atentie: Necomestibil! A nu se lasala indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. La contactul cu ochii clatiti imediat cu apa din abundenta si consultati medicul. In caz de inghitire, se consulta imediat medicul si i se arata ambalajul sau eticheta. A nu se amesteca cu alti detergenti/balsamuri de rufe. Evitati contactul direct al tesaturii cu balsamul nediluat.

detalii pastrare produs

Se depoziteaza intr-un loc racoros si umbros.

ID:72268

8.28 Lei/L -
16,55 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista