Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Sano-Maxima
Sano
Maxima

Balsam de rufe bio 2l

9.40 Lei/L
9.40 Lei/L
18,80 Lei

Balsam de rufe Sano Maxima Bio. Balsam de rufe pentru tesaturi, puternic parfumat, cu 5 actiuni: Catifeleaza si protejeaza. Parfumeaza. Neutralizeaza mirosurile neplacute. Previne electrizarea si usureaza calcarea hainelor. Parfum puternic si persistent.

  • Bio

Informatii despre produs

Ingrediente
<5% agenti tensioactivi cationici si nonionici, PHMB, benzisothiazolinone, parfum (butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, coumarin, limonene).
detalii de utilizare
Instructiuni de utilizare: Turnati un capac/ 100 ml de Sano Balsam Bio in compartimentul masinii de spalat destinat balsamului. In cazul inexistentei acestuia, se dilueaza cantitatea de balsam specificata mai sus, in 1-2 cani cu apa si se adauga la ultimul proces de clatire. Pentru o catifelare si parfumare intensa se recomanda marirea dozajului. Pentru a proteja mediul inconjurator, pastrati recipientul pentru utilizati viitoare-rezerve economice disponibile. Atentie: Necomestibil! A nu se lasala indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. La contactul cu ochii clatiti imediat cu apa din abundenta si consultati medicul. In caz de inghitire, se consulta imediat medicul si i se arata ambalajul sau eticheta. A nu se amesteca cu alti detergenti/balsamuri de rufe. Evitati contactul direct al tesaturii cu balsamul nediluat.
detalii pastrare produs
Se depoziteaza intr-un loc racoros si umbros.
Volum alcool
0

ID: 72268