Here is Product Details Sticky Short Info
  • Calgon

Calgon | Pudra anticalcar masina de spalat rufe 500g

37.90 Lei/Kg
37.90 Lei/Kg
18,95 Lei

Noua formula Calgon 3 in 1 are dubla actiune: Protectie 100% impotriva calcarului datorita actiunii de neutralizare care protejeaza partile vitale ale masinii. Actiunea de curatare a masinii previne depunerea reziduurile de murdarie si detergent. Neutralizeaza reziduurile si ajuta la eliminarea lor lasandu-va masina curata. Salveaza energie: protejand impotriva depunerilor de calcar, Calgon ajuta rezistenta masinii de spalat rufe sa functioneze eficient si sa consume mai putina electricitate.Carton reciclat. Realizat din hartie reciclata (90%). Fabricile noastre sunt neutre din punct de vedere al amprentei de carbon. Pentru aceasta plantam mai mult de 2 milioane de copaci prin programul nostru tree for change.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
>30% zeoliti, <5% policarboxilati, surfactanti neionici.
Detalii de utilizare
A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a I arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. Folositi Calgon la fiecare spalare. Adaugati Calgon peste detergent in sertarul masinii de spalat. Puneti cantitatea de detergent recomandata pentru apa moale. Pentru cele mai bune rezultate folositi detergent fara fosfati. Potrivit pentru toate tipurile de tesaturi.
Volum alcool
0

ID: 70813

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice, pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.