Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Here is Product Details Sticky Short Info
  • 365
365

Anticalcar pudra pentru masina de spalat rufe 500g

16.78 Lei/Kg
16.78 Lei/Kg
8,39 Lei

Anticalcar pulbere pentru masina de spalat rufe. In timpul spalarii, sarurile minerale din apa se depun pe componentele masinii de spalat cu care intra in contact, sub forma de crusta de carbonat de calciu si magneziu. Aceste depuneri provoaca numeroase neplaceri: consum crescut de detergent, patarea hainelor, scaderea duratei de viata a masinii de spalat rufe sau reparatii costisitoare. Folosirea Anticalcarului la fiecare spalare previne aparitia depunerilor de calcar de pe partile interne alemasinii automate.

  • 365 Essentials

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Cel putin 30% carbonat de sodiu, cel putin 30% sulfat de sodiu, cel putin 5% dau sub 15% tripolifosfat de sodiu.
detalii de utilizare
Mod de utilizare. Adaugati produsul impreuna cu detergentul in compartimentul principal al masinii de spalat sau direct in cuva. Pentru dozare folositi o lingura normala (1 lingura = 16 ml). Pentru protectie maxima, dozati in functie de duritatea apei. Atentie! Iritant pentru ochi si piele. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inspira praful. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea spalati imediat cu multa apa. A nu se inghiti. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta.
detalii pastrare produs
A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a razelor solare si de inghet.
Volum alcool
0

ID: 83266