Here is Product Details Sticky Short Info
  • MEGA

MEGA | Anticalcar pudra pentru masina de spalat rufe 500g

Produs momentan indisponibil online

Anticalcar pulbere pentru masina de spalat rufe. In timpul spalarii, sarurile minerale din apa se depun pe componentele masinii de spalat cu care intra in contact, sub forma de crusta de carbonat de calciu si magneziu. Aceste depuneri provoaca numeroase neplaceri: consum crescut de detergent, patarea hainelor, scaderea duratei de viata a masinii de spalat rufe sau reparatii costisitoare. Folosirea Anticalcarului la fiecare spalare previne aparitia depunerilor de calcar de pe partile interne alemasinii automate.

  • Delhaize
In aceasta pagina

Informatii despre produs

Ingrediente
Cel putin 30% carbonat de sodiu, cel putin 30% sulfat de sodiu, cel putin 5% dau sub 15% tripolifosfat de sodiu.
Detalii de utilizare
Mod de utilizare. Adaugati produsul impreuna cu detergentul in compartimentul principal al masinii de spalat sau direct in cuva. Pentru dozare folositi o lingura normala (1 lingura = 16 ml). Pentru protectie maxima, dozati in functie de duritatea apei. Atentie! Iritant pentru ochi si piele. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inspira praful. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea spalati imediat cu multa apa. A nu se inghiti. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta.
Detalii pastrare produs
A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a razelor solare si de inghet.
Volum alcool
0

ID: 83266

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice, pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.