• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Anticalcar pentru masina de spalat rufe pudra 500g

365

16.78 Lei/Kg -
8,39 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Anticalcar. In timpul spalarii, sarurile minerale din apa se depun pe componentele masinii de spalat cu care intra in contact, sub forma de crusta de carbonat de calciu si magneziu. Aceste depuneri provoaca numeroase neplaceri: consum crescut de detergent, patarea hainelor, scaderea duratei de viata a masinii de spalat rufe sau reparatii costisitoare. Folosirea Anticalcarului 365 la fiecare spalare previne aparitia depunerilor de calcar de pe partile interne ale masinii automate.

Volum alcool: 0%

Ingrediente

15-30% tripolifosfat de sodiu, carbonat de sodiu >30%, sulfat de sodiu >30%.

detalii de utilizare

Mod de utilizare. Adaugati produsul impreuna cu detergentul in compartimentul principal al masinii de spalat sau direct in cuva. Pentru dozare folositi o lingura normala (1 lingura = 16 ml). Pentru protectie maxima, dozati in functie de duritatea apei. Atentie! Iritant pentru ochi si piele. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inspira praful. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Dupa contactul cu pielea spalati imediat cu multa apa. A nu se inghiti. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta.

detalii pastrare produs

A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a razelor solare si de inghet.

ID:83266

16.78 Lei/Kg -
8,39 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista